Pálava tour - 28.11.2009

12.11.2009 04:51

Draci a dračice,

po dlouhém přemýšlení jak to udělat mě napadlo kompromisní řešení. To aby toho nebylo na začátek příliš. I časově je to schůdnější. Takže sraz bychom udělali v 8:45 hodin na autobusovém nádraží v Břeclavě. V 9:12 nám jede autobus do Dolních Věstonic nebo do Pavlova. Odtud bychom přelezli Pálavu směr Mikulov a z Mikulova zpět vlakem do Břeclavi. Pokud by náhodou byl Kachna v práci, tak bychom se mohli za ním zastavit na jídlo v Mikulově. Vaří v takové pěkné restauraci. Cestou přes kopec bychom hodili někde nějaké to občerstvení a završení akce, popřípadě vyhodnocení bychom provedli v Břeclavě nebo Poštorné. Kojčáci a Kojčačky by mohli přespat u nás (Rohlík a Káča - nějak se naskládáme, jde o jednu noc - a asi toho moc nenaspíme - děti budou v Novosedlách).

Původní plán byl z Popic do Mikulova, ale pro některé by to byli nadlidské výkony. Jednalo se zhruba o 20 km. Teď by to mělo být asi 12 km.

Takže trasa:

Sraz: 8:45 autobusovém nádraží (myslím, že je od 8.00 otevřená hospoda u Wozárů na autobusáku);

9:12 až 9:58 přejezd autobusem do Dolních Věstonic;

Dolní Věstonice -> Děvičky -> Dívčí Hrady-sedlo -> Nad Soutěskou -> Nový hrad -> Pod Martinkou -> Martinka -> Trůn -> Perná rozcestí -> Sirotčí hrádek -> Stolová hora -> Kočičí skála -> Turold. Pak se uvidí. Trase není pevně stanovená, můžeme prolézt co budeme chtít a co nám zelení dovolí...

Přikládám mapy. Jsou ze Seznamu - mapy, můžete to prošmejdit.

Jinak se nic nevybírá, prostě každý za svoje a nějakou tu kořalku snad někdo vezme! Ať nepomrzneme. Kdyby náhodou bylo hodně škaredě, něco vymyslíme - na místě.

Mějte se krásně a kdo půjde, dejte vědět (email nebo telefon)... Ahoj Rohlík

 

Zpět

Vyhledávání

Rohlík © 2009